Efficiënt beheer van assets in de openbare ruimte?

Creëer overzicht in een speelveld van complexe beheersvraagstukken

Provincies, gemeentes, waterschappen; allemaal houden ze zich bezig met het toekomstgericht Beheer van de Openbare Ruimte (BOR). Waarbij kritische assets als wegen, kanalen, kunstwerken, verlichting en openbaar groen op het juiste moment de juiste aandacht moeten krijgen voor een goede en probleemloze gebruikerservaring.

De belangrijkste vraag voor beheerders is hierbij: hoe beheren we deze assets zo efficiënt mogelijk? Beheer Openbare Ruimte met IBM Maximo via LAMA empowerz!

Mockup

Download de checklist

 Ontdek de voordelen van Assetmanagement software voor de openbare ruimte.

reCAPTCHA is required.

Beheer jouw assets optimaal met de oplossingen van LAMA empowerz

Met onze oplossingen beheer je jouw areaal inzichtelijk. Je hebt alle objecten voor alle disciplines in beeld, inclusief het huidige en gewenste kwaliteitsniveau. Je werk wordt daarbij ondersteund door de juiste standaarden en methodieken.

Wegen

Lineaire activa, denk bijvoorbeeld aan wegen, spoorlijnen, pijpleidingen of hoogspanningslijnen, vereisen een apart beleid op het onderhoud. Door hun lengte gaat alles nét een beetje anders. LAMA helpt je lineaire onderhoudsactiviteiten inplannen, monitoren en meten. 

express-1-6
express-1-6

Groenvoorziening

Ook veel groen en bomen is als het management defecte methode voor beheer en onderhoud. LAMA kijk naar de totale levenscyclus van het groen en zorgt voor een goed onderhouden, veilige en verzorgde omgeving.

Vastgoed

Jouw vastgoed is misschien wel een van je waardevolste assets. Ook bij gebouwbeheer kun je veel tijd en geld besparen door goed asset management. Daarvoor is het essentieel dat je inzicht hebt in de staat van het gebouw, het gebruik, het verwachte onderhoud en meer. LAMA is een ervaren partner bij gebouwbeheer. Onze oplossingen zorgen voor inzicht, overzicht en optimalisatie van jouw assets.

express-1-6

Door de integratie van onze IBM Asset Management-tools stijgt de effectiviteit en behendigheid in het veld met gemiddeld 20%.

laurens_molenkamp

Toon Rutgers

Managing Partner

Volledige ondersteuning van het team van LAMA empowerz

De volledige line of sight wordt ondersteund: over alle processen en disciplines, van strategisch tot operationeel:

Strategisch
  • Meer Jaren Onderhoud Plan
Tactisch
  • Plannen
  • Begroten
Operationeel
  • Schouw
  • Inspecteren
  • Dagelijks Onderhoud
  • Meldingen
  • Gepland Onderhoud

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Lama empowerz weet hoe cruciaal goed asset management is bij grote infra-projecten. Wil jij een goede inschrijving doen, verzeker je dan van een goede partner op het gebied van asset management software.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op via 0800-2588555 of support@lama-groep.nl.

Referenties

logo-bam
Provincie Overijssel
logo-gate-terminal
damen_logo
nxp