Nieuwe projecten kunnen niet zonder goede innovatieve software voor asset management

Eind april kondigde minister van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) aan dat het kabinet koste wat het kost de bouw- en technieksector wil blijven voorzien van werk.

Een team binnen Rijkswaterstaat gaat kijken welk werk aan (water)wegen, sluizen en kust naar voren wordt gehaald, nu onze wegen door de lockdown een stuk rustiger zijn. Voor bouwend Nederland een zegen om te zorgen dat de bouw- en infraproductie op niveau blijft en banen gegarandeerd blijven.

Waarom kiezen voor de innovatieve oplossingen van LAMA?

N

Meer inzicht

Compleet inzicht in assets voor méér rendement.

N

Meer controle

Naar een hoger niveau door meer grip en controle.

N

Meer resultaat

Gegarandeerd meerwaarde voor jouw organisatie.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met LAMA en we kijken samen hoe we dit gaan doen.
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

reCAPTCHA is required.
nieuwe_infra_projecten

Ervaring met infra

LAMA heeft veel ervaring met infra partijen. Wij begrijpen dat mobiele connectiviteit erg belangrijk is, omdat veel medewerkers onderweg zijn of op locatie. Alles moet dus mobiel zijn en de processen moeten volledig geïntegreerd draaien. Wij realiseren dit voor onze klanten. Onze mobiele oplossingen zorgen er voor dat backoffice en collega’s op locatie realtime data tot hun beschikking hebben en hierdoor snel en efficiënt hun proces in kunnen richten.

 

Door het implementeren van de IBM Maximo asset management-applicatie garanderen we onze infra-klanten 4 belangrijke aspecten in hun dagelijkse werk. Dit zijn flexibiliteit, data-veiligheid, stabiliteit en de prestatie van de software. Zeker voor organisaties waar onderweg veel gebeurt en snelle beslissingen op locatie moeten worden genomen, is het belangrijk dat deze gegarandeerd zijn.

Extra informatie

Lama weet hoe cruciaal goed asset management is bij grote infra-projecten. Wil jij een goede inschrijving doen, verzeker je dan van een goede partner op het gebied van asset management software.

Ben jij op zoek naar de beste partner op het gebied van asset management software?

Wij staan altijd klaar en hebben de kennis en ervaring in huis om jou te helpen.

Referenties

logo-bam
Provincie Overijssel
logo-gate-terminal
damen_logo
nxp