Projectmanagement

Onze specialisten zetten zich van A tot Z in voor jouw succes. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jouw project of implementatie snel en soepel verloopt. Onze projectmanagers doen er alles aan om jouw projecten op tijd en binnen budget op te leveren. Wij verzorgen niet alleen de implementatie van software en processen, maar ook het change management binnen jouw organisatie.

Om jouw project succesvol te maken gebruiken we veel Agile – Scrum elementen in onze projecten. Scrum valt onder de Agile ontwikkelmethoden en is een flexibele manier om een software implementatie efficiënt en effectief uit te voeren. Samen met jouw organisatie werken we in een hecht team aan het inrichten, beschikbaar maken van functionaliteit, het converteren van data, het inrichten van integraties en het opleiden van gebruikers. Door de sterke onderlinge communicatie wordt het project continue bijgestuurd en worden risico’s onderkend en gemitigeerd.

Scope, time & budget

“Onze klanten kunnen snel met Asset Management aan de slag door onze bewezen projectaanpak en uitgebreide domeinkennis.”

laurens_molenkamp

Marko Hardeman

Managing Partner

Medewerkers uit jouw organisatie staan centraal bij de realisatie van onze Asset Management oplossing. Users Stories en onze bibliotheek van procestemplates zorgen voor een korte doorlooptijd en soepele inpassing van de nieuwe functionaliteit binnen jouw organisatie. In onze project aanpak worden de user stories verder verfijnd in samenwerking met de key users en bij elke is de functionaliteit direct zichtbaar. Bijkomend voordeel is dat de key users gedurende het proces steeds meer inzicht krijgen in de structuur en samenhang. Dit maakt dat ze op het moment van go-live als aanvulling op geplande trainingen voor eindgebruikers zeer goed in staat zijn om waar nodig te ondersteunen bij praktische vragen.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met LAMA empowerz.
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar de beste partner op het gebied van asset management software?

Wij staan voor je klaar en hebben de kennis en ervaring in huis om jou te helpen.

Meer informatie? Neem contact op via 0800-2588555 of support@lama-groep.nl.

Referenties

logo-bam
Provincie Overijssel
logo-gate-terminal
damen_logo
nxp