Kwaliteit verzekerd met LAMA empowerz

LAMA empowerz is jouw betrouwbare partner in asset management. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor rust en comfort in jouw operatie. Belangrijk, want jij wil je concentreren op je corebusiness, zonder je bezig te hoeven houden met allerlei randzaken. Maar je wil natuurlijk wel zeker weten dat wat je uitbesteedt, ook goed gebeurt. En dat garanderen wij. Onze trouwe klantenkring vormt het bewijs.

Expertise

Onze bewezen succesvolle, systematische aanpak waarborgt dat jouw assetmanagement naar een hoger niveau wordt gebracht. Onze consultants beschikken over diepgaande kennis en een schat aan ervaring. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie, waarmee ze jouw bedrijfsvoering efficiënter, inzichtelijker en beter kunnen maken.

 

Flexibiliteit

Bij LAMA begrijpen we het belang van maatwerkoplossingen. Onze oplossingen, methoden en werkwijzen zijn standaard al heel goed, maar uiteraard kunnen we altijd zaken aanpassen. Tenslotte is elke organisatie uniek. Onze professionals passen hun benadering, én waar nodig de systemen, aan om te voldoen aan de specifieke eisen en doelstellingen van jouw organisatie.

 

Continue verbetering

Wij geloven in de kracht van continu verbeteren. Onze professionals helpen je bij het opzetten, inrichten, implementeren en uitvoeren van effectief assetmanagement. Ook kunnen onze professionals je ondersteunen bij het identificeren van verbetermogelijkheden en het trainen van jouw eigen mensen. Daarnaast werken onze eigen mensen aan continue verbetering met voor iedereen een persoonlijk opleidingsplan.

 

Klantgerichtheid

Bij LAMA staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen en te onderhouden, waarbij we jouw specifieke behoeften en wensen begrijpen en onze aanpak hierop aanpassen.

 

Certificeringen en kwaliteitsnormen

Uiteraard werken wij volgens alle geldende normen en voorschriften. Hieronder enkele van de belangrijkste certificeringen:

  • ISO 20071: de internationale standaard voor informatiebeveiliging.
  • ISO 55001: garantie voor een proactief life cycle assetmanagementsysteem en software.
  • RCM: methode voor het opstellen en optimaliseren van onderhoudsmanagement.
  • SCRUM: het populairste Agile raamwerk.
ISO
Kwaliteit verzekerd met LAMA empowerz

Verder zijn wij:

Wij werken volgens de IMBOR standaard (Informatie Model Beheer Openbare Ruimte) en onze eigen kwaliteitsstandaarden die zijn vastgelegd in het LAMA kwaliteitshandboek.

 Met onze expertise, flexibiliteit en focus op continu verbeteren, helpen wij jou jouw kwaliteitsdoelstellingen te bereiken. Onze certificeringen bevestigen onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Benieuwd? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe LAMA empowerz jouw organisatie kan ondersteunen bij effectief en efficiënt assetmanagement.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met LAMA.
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar de beste partner op het gebied van asset management software?

Wij staan voor je klaar en hebben de kennis en ervaring in huis om jou te helpen.

Meer informatie? Neem contact op via 0800-2588555 of support@lama-groep.nl.

Referenties

logo-bam
Provincie Overijssel
logo-gate-terminal
damen_logo
nxp