Ben jij een echte LAMA?

Werken met impact bij LAMA empowerz

Wil jij jouw technisch talent graag gebruiken om bij te dragen aan een betere wereld? Lijkt het jou tof om oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen op het gebied van infrastructuur, transport, industrie, gebouw of de openbare ruimte? Ben jij niet bang voor menselijk contact en kom jij graag op bijzondere plekken? Dan lijkt het erop dat jij een LAMA bent!

Hierom wil jij werken bij LAMA empowerz

Work-life balance top

LAMA empowerz is een relatief kleine organisatie met een gezellige, informele sfeer. Wij vinden ons werk fantastisch, maar ons privéleven minstens zo belangrijk. En soms loopt dat een beetje door elkaar heen, want we doen ook met elkaar genoeg leuke dingen.

Toffe collega’s, mooie klanten

Je werkt samen met leuke collega’s aan uitdagende projecten bij mooie klanten in bijzondere branches. Daardoor draag je met jouw oplossingen concreet bij aan een betere wereld, je doet het ergens voor!

Ruimte voor ontwikkeling

Je krijgt alle vrijheid om jezelf te zijn en je eigen ding te doen. Vaak komen we er in de eerste maanden pas echt achter waar jij het meest blij van wordt. Dat is mooi en prima. Wij geven jou alle ruimte om te ontdekken waar je interesses echt liggen. Door praktische begeleiding, mentorschap en opleiding krijg je bovendien de kans om je hier verder in te ontwikkelen. LAMA’s zijn nooit uitgeleerd en genieten van nieuwe ontdekkingen en het opdoen van nieuwe kennis.

Ben jij een LAMA?

Bekijk onze vacatures

Schermafbeelding 2021-06-30 om 15.33.16

Maximo Consultant

Bekijk vacature

Schermafbeelding 2021-06-30 om 15.33.35

Office Assistant

Vacature ingevuld

hunters-race-MYbhN8KaaEc-unsplash

New Business Sales Representative

Bekijk vacature

Jouw werk bij LAMA empowerz

Je werkt met verschillende collega’s samen aan een mooi project, waarbij je graag agile elementen gebruikt. In onze teams werken applicatie consultants, technisch consultants, data consultants en lead consultants nauw samen met de teamleden van onze opdrachtgevers. Daarbij gebruik je de beste EAM software ter wereld, die van IBM. Als LAMA onderscheid jij je door je domeinkennis; jij maakt echt het verschil door de klantwens concreet te vertalen naar de beste oplossing.

Check de sfeerimpressie in de video!

Met wat voor projecten ga je aan slag?

LAMA empowerz werkt op het snijvlak van Assetmanagement en IT. Assetmanagement draait om systematische en gecoördineerde activiteiten om bedrijfsmiddelen optimaal te beheren. Prestaties, risico’s en kosten van assets zijn van grote invloed op de besluitvorming om de strategische doelen van de organisatie te realiseren. Hiervoor werken wij met ons eigen LAMA empowerz Assetmanagement Framework. Daarbij profiteren onze relaties van jarenlange ervaring en specialistische domeinkennis op het gebied van industrie, transport, infra, beheer van de openbare ruimte en gebouwbeheer.

Benieuwd naar je toekomstige collega’s?

Maak kennis met ons team van enthousiaste en gedreven lama’s.

marko_hardeman

Robert Timmer

Application Consultant

marko_hardeman

Maurits Brummelman

Data & business consultant

Waarom kiezen voor LAMA

N

Uitdagend werk bij een informele organisatie met leuke collega’s en boeiende klanten.

N

Ontwikkel jezelf door het ontdekken van nieuwe kennis en softwaretoepassingen.

N

Volop ruimte om het beste uit jezelf te halen en je eigen weg te kiezen.

N

Geniet van de geheimen van LAMA, bijvoorbeeld de LAMA keuken of de LAMA kroeg. LAMA Roger maakt graag zijn speciale stoofvlees voor je. Heb je liever een uitsmijter, dan is Stan je man. Het dartbord in het LAMA café zorgt voor hilarische competities.

ibm_maximo_circle_400x400_lama

Wil je een sollicitatiegesprek bij ons? Doen we niet aan!

Sollicitatiegesprekken doen we niet aan. Maar we willen jou wel graag leren kennen! Daarom nodige we je graag uit voor een kop koffie en een ongedwongen gesprek. Om te verkennen wie jij bent als mens, wat je drijft, hoe je het best tot je recht komt en wat we daar als LAMA-team in kunnen betekenen. Een kop thee is uiteraard ook prima.