Mavim

De sleutel tot digitale transformatie en wendbaarheid

Mavim is een Nederlands softwarebedrijf met haar hoofdkantoor in Noordwijk. Daarnaast is er een vestiging in Boston.

Mavim helpt bedrijven verbeteren, digitaal transformeren en/of wendbaarheid vergroten, zodat je in kunt spelen op de veranderingen die de hedendaagse wereld met zich meebrengt.

Het  Mavim Platform is gebaseerd op bestaande Microsoft technologieën en onderscheidt zich door:

  • De integratie met modelleer-en publicatietools als Microsoft Visio, SharePoint en Office 365
  • De mogelijkheid om bestaande informatie te hergebruiken
  • De kracht om relaties te leggen tussen verschillende elementen

Afbeelding2

Hiermee creëert Mavim binnen één centrale bron het benodigde inzicht, overzicht en de samenhang om zowel grote als kleine transformaties te verwezenlijken en biedt het een eenvoudige omgeving om elke strategische verandering zorgvuldig te plannen en uit te voeren.

Vraag ons hoe Mavim jou kan helpen.

Mavim wint Gartner Peer Insights Customers’ Choice award

Mavim, het Nederlandse softwarebedrijf waar LAMA empowerz trots partner van is, heeft de Gartner Peer Insights Customers’ Choice award gewonnen voor Enterprise Business Process Analysis. Deze prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die hoog scoren op basis van feedback van klanten, en Mavim is door klanten geroemd om haar kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

Als partner van Mavim biedt LAMA empowerz de LAMA Asset Management Framework aan, die is ontwikkeld op basis van kennis, ervaring en best practices

Scherm­afbeelding 2023-03-16 om 11.57.36

Mavim biedt een digitale tweeling van de organisatie voor transformaties.

We leven in een tijd van ongekende sociale en economische verandering. Om je bestaansrecht als organisatie te behouden en te groeien, moet je constant kunnen vernieuwen en je organisatiebreed snel aan kunnen passen aan nieuwe omstandigheden. Transformaties kunnen bestaan uit een verandering in de missie, een herinrichting van de organisatie, nieuwe systemen of een gewijzigde IT-infrastructuur. Dergelijke transformaties zijn niet alleen van invloed op de mensen, maar ook op de processen en technologieën. Mavim biedt software waarmee een dynamische, virtuele weergave van een organisatie in de operationele context kan worden gecreëerd – wat Gartner een digitale tweeling van de organisatie noemt.
Elk aspect dat binnen de kaders van een organisatie valt (processen, technologie, architectuur, infrastructuur, interacties met klanten, zakelijke mogelijkheden, strategieën, rollen, verantwoordelijkheden, producten, diensten, distributiekanalen) kan onderling worden verbonden, gerapporteerd en gevisualiseerd. Dit helpt het management om – in een gecontroleerde omgeving – het effect van veranderingen te beoordelen.

“Met de LAMA Asset Management Framework op het Mavim platform, haal je het maximale uit je assets en ben je klaar voor de toekomst.”

laurens_molenkamp

Laurens Molenkamp

Managing Partner

ibm_400x400_lama

Snel en effectief Asset Management implementeren met LAMA’s ISO55000-norm gebaseerde oplossing op het Mavim platform

LAMA heeft haar LAMA Asset Management Framework ontwikkeld op basis van onze kennis, ervaring en best practices en vastgelegd in een Mavim solution.

Snel en effectief Asset Management implementeren gebaseerd op de ISO55000 normering.

LAMA empowerz is Mavim partner.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met LAMA empowerz en we laten we kijken of we dit samen kunnen doen.
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij opzoek naar een goede partner op het gebied van asset managment software?

Wij staan altijd klaar en hebben de kennis en ervaring in huis om jou te helpen.

Wil je meer informatie? Neem contact op via 0800-2588555 of support@lama-groep.nl.

Referenties

logo-bam
Provincie Overijssel
logo-gate-terminal
damen_logo
nxp