Asset Management Accelerator  (AMA)

Het krachtige asset management framework

Asset Management Accelerator (AMA) is ons zelfontwikkelde asset management framework, gebaseerd op het ISO 55000-model. Met behulp van AMA kunnen wij asset managementprocessen efficiënter implementeren, dankzij de gestandaardiseerde werkwijzen en bewezen kwaliteit die het framework biedt.

Procesmodel volgens ISO 55000

AMA is ontwikkeld volgens het ISO 55000-model, de internationale standaard voor asset management. Dit procesmodel legt de basis voor een gestructureerde aanpak van het beheer van jouw assets. Met behulp van onze expertise en best practices van ISO 55000 stelt AMA je in staat om assets effectiever te beheren, risico’s te minimaliseren en de levensduur ervan te optimaliseren.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

ibm_400x400_lama

Snellere implementatie met AMA

Dankzij het gestandaardiseerde karakter van AMA profiteer je van een versnelde implementatie van assetmanagementprocessen. Ons framework biedt een duidelijk en consistent sjabloon dat de ontwikkeling en implementatie van het werkorderproces vereenvoudigt. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, want AMA biedt een bewezen en efficiënte aanpak voor al jouw assetmanagementbehoefte

Bewezen kwaliteit en conformiteit met industriestandaarden

AMA heeft zijn waarde bewezen in talloze implementaties en is ontworpen met het oog op conformiteit met industriestandaarden. Ons framework is ontwikkeld door experts op het gebied van assetmanagement en afgestemd op de specifieke behoeften van diverse sectoren. Met AMA weet je zeker dat jouw assetmanagementprocessen voldoen aan de hoogste normen en best practices van de industrie.

 

Vertaling in IBM Maximo

Een van de grote voordelen van AMA is de naadloze integratie met IBM Maximo, het toonaangevende enterprise assetmanagementsysteem.

 

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van AMA voor jouw organisatie te bespreken en te ontdekken hoe het ook jouw assetmanagementprocessen kan verbeteren. Wij staan klaar om jou te helpen bij het maximaliseren van de waarde van jouw assets en het behalen van duurzaam succes

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met LAMA.
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar de beste partner op het gebied van asset management software?

Wij staan voor je klaar en hebben de kennis en ervaring in huis om jou te helpen.

Meer informatie? Neem contact op via 0800-2588555 of support@lama-groep.nl.

Referenties

logo-bam
Provincie Overijssel
logo-gate-terminal
damen_logo
nxp