Maximo Consultant

Wat ga je doen?

Met je scherpe analyses van bedrijfsprocessen draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen bij je klanten.

We hebben een gave functie voor een Maximo consultant die samen met het team werkt aan oplossing voor assetmanagement bij internationaal bekende bedrijven.

In samenspraak met de projectlead stel je een roadmap op waarbij je de klant meeneemt om zijn doelstelling naar een hoger plan te tillen. Deze plannen presenteer je, samen met de project Lead, aan de klant. Na akkoord van de klant ga je aan de slag om de verdere informatie bij de eindgebruikers op te halen. Met deze informatie maak je in de Development-omgeving de aanpassingen in de applicatie, en neem je samen met de klant de aanpassingen door. Daarom doen we ook een beroep op je soft skills. Je bent communicatief en proactief en zorgt dat je alles tot in de puntjes geregeld hebt.

Daarnaast sta je de gebruikers bij met vragen over de applicatie en waar nodig pas je deze aan of vult de backlog aan met de aanpassingen. Je wil natuurlijk wel dat je zelf, maar ook je collega’s, het overzicht behouden van de werkzaamheden. De gewenste aanpassingen bespreek je met de Product-owner en gezamenlijk bepalen jullie wat er in de volgende sprint wordt opgepakt. Ook verzorg je trainingen om key-user te helpen.

Natuurlijk heb je de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken, maar je weet van jezelf dat je het beste functioneert als je bij de klant zit. Dan weet je beter wat er speelt en hoe je dit in de applicatie kunt verwerken. Op vrijdag ben je op kantoor om met je collega’s te sparren en gezellig samen de werkweek af te sluiten.

Een baan bij LAMA betekend werken in een klein team bij klanten van wereldklasse.

Waarom is werken bij LAMA tof?

Dat kun je natuurlijk vragen aan een van onze collega’s. Maar we kunnen in ieder geval het volgende vertellen. Kies je voor LAMA, dan kies je voor een organisatie die graag helpt om nog beter te worden in de dingen die je doet. Dit doen we onder meer door “open feedback cultuur” en je krijgt de beschikking over een ruim studiebudget. Je leert en ontwikkelt jezelf continu bij LAMA.

We vinden een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werken in een dynamische omgeving waarbij je jezelf kunt zijn, gerespecteerd word en interesse hebben in elkaar.  LAMA wil dat je ongeacht je functie, op jouw manier bijdraagt aan de dienstverlening voor onze klanten.

Dit wil ik ook!

’Klinkt goed zo’n baan bij LAMA, maar ik zie mijzelf niet als consultant.’ Ben je technisch goed, maar twijfel je over je adviesvaardigheden? Of andersom, laat het ons weten en dan gaan we graag in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Zijn we allebei enthousiast, dan ontvang je van ons een aanbod en bespreken we de startdatum.

Wat verwachten we van jou?

We werken met een top team en daarom moet onze nieuwe collega aan een paar basisvoorwaarden voldoen:

·        Hbo werk-, denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring

·        (Ruime) ervaring als Maximo applicatie consultant

·        Klantgericht

 Wat krijg je er voor terug?

·        Continue studie- en ontwikkelmogelijkheden

·        Een moderne pensioenregeling

·        Salaris tot €7000,00 bruto op basis van 40 uur.

·        Bonus

·        Auto van de zaak of reiskostenvergoeding

·        Mogelijkheid om thuis te werken

·        Goede balans werk/privé

Zie je het al helemaal voor je? Wil je afwisseling en uitdaging in je werk en vind je het tof om veel bij klanten op locatie te zijn. Leuk! Neem contact op met mij en ik kan je er meer over vertellen. Ik ben bereikbaar via stan.zents@lama-groep.nl