Sales Representative

Wat ga je doen?

Met je commerciële blik spot je kansen, leg je contacten met leads en ontwikkelt deze tot prospect en tot klanten. Op deze wijze draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen bij je klanten, maar ook bij LAMA.

We hebben een gave functie voor een Sales Representative die samen met het team werkt aan een uitbreiding van het klantenbestand.

Aan de hand van gerichte informatie ga je op zoek naar de juiste personen binnen de organisatie om de lead te laten zien wat LAMA kan betekenen.

Nadat je weet wie wie is binnen de organisatie, stel je samen met de Sales Manager een projectvoorstel op. Je hebt alles overzichtelijk opgeslagen en kunt nu aan de slag om een offerte te maken en natuurlijk verstuur je deze ook. Want je begrijpt dat dit ook weer een contactmoment is.

Je openstaande offertes heb je overzichtelijk geordend en daarmee is het, voor jezelf maar ook voor het team, eenvoudig om de opvolging van de verschillende offertes coördineren. Als een lead aangeeft meer informatie te willen zorg je dat je een perfecte presentatie geeft. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, want je collega helpt je om een demo van de verschillende mogelijkheden van Maximo te geven.

Natuurlijk weet je met de presentatie de juiste snaar te raken bij de klant en nadat het contract getekend is, geef je het stokje over aan het team zodat jij je weer kunt richten op nieuwe leads. De afsluiting van de fase is het verzorgen van de managementrapportage over het salesproces.

Je hebt de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken, maar je weet van jezelf dat je het beste functioneert als je bij de lead zit. Dan weet je beter wat er speelt en hoe je dit in het salesvoorstel kunt verwerken. Op vrijdag ben je op kantoor om met je collega’s te sparren en gezellig samen de werkweek af te sluiten.

Waarom is werken bij LAMA tof?

Dat kun je natuurlijk vragen aan een van onze collega’s. Maar we kunnen in ieder geval het volgende vertellen. Kies je voor LAMA, dan kies je voor een organisatie die graag helpt om nog beter te worden in de dingen die je doet. Dit doen we onder meer door “open feedback cultuur” en je krijgt de beschikking over een ruim studiebudget. Je leert en ontwikkelt jezelf continu bij LAMA.

We vinden een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werken in een dynamische omgeving waarbij je jezelf kunt zijn, gerespecteerd word en interesse hebben in elkaar.  LAMA wil dat je ongeacht je functie, op jouw manier bijdraagt aan de dienstverlening voor onze klanten.

Dit wil ik ook!

’Klinkt goed zo’n baan bij LAMA, maar ik zie mijzelf niet als Sales Representative.’ Ben je commercieel goed, maar twijfel je over je ervaring? Of andersom, laat het ons weten en dan gaan we graag in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Zijn we allebei enthousiast, dan ontvang je van ons een aanbod en bespreken we de startdatum.

Wat verwachten we van jou?

We werken met een top team en daarom moet onze nieuwe collega aan een paar basisvoorwaarden voldoen:

·        Hbo werk-, denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring

·        Succesvol binnen een salesfunctie binnen IT/consultancy branche

·        Klantgericht

 Wat krijg je er voor terug?

·        Continue studie- en ontwikkelmogelijkheden

·        Een moderne pensioenregeling

·        Salaris tot €5000,00 bruto op basis van 40 uur.

·        Bonus

·        Auto van de zaak of reiskostenvergoeding

·        Mogelijkheid om thuis te werken

·        Goede balans werk/privé

Zie je het al helemaal voor je? Wil je afwisseling en uitdaging in je werk en vind je het tof om veel bij klanten op locatie te zijn. Leuk! Neem contact op met mij en ik kan je er meer over vertellen. Ik ben bereikbaar via stan.zents@lama-groep.nl