beeld_blog_garanties_ibm_partner

De 10 garanties van LAMA empowerz als IBM Maximo partner

Je wilt het maximale rendement uit je assets en je organisatie halen. Om dat te bereiken, heb je gekozen voor het beste asset managementprogramma wereldwijd: IBM Maximo Asset Management. En om dat te implementeren, kies je voor LAMA als partner. Dat vinden wij natuurlijk helemaal top en er zijn ook vele redenen waarom dit voor jou de beste keuze is. Door te kiezen voor Lama als IBM Maximo partner, krijg je namelijk 10 garanties:

1. De nieuwste technologie van IBM

Als IBM Gold Business Partner hebben wij alle benodigde expertise in huis om IBM Maximo succesvol te implementeren en te beheren. Al onze kennis, oplossingen en diensten zijn erop gericht om jouw asset managementprocessen optimaal in te richten en te beheren. 

2. Uitgebreide domeinkennis

Wij hebben vele jaren ervaring en hebben al vele organisaties geholpen. Van klein tot groot en in allerlei verschillende branches. Daardoor hebben wij veel kennis van het domein asset management en van jouw specifieke branche. We weten waar jouw knelpunten zitten, dus we weten ook wat we moeten oplossen. En nog belangrijker; hoe we dat moeten doen.

3. 100% veiligheid

Onze hosting en data opslag is ISO27001 gecertificeerd. Dit is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Je weet dus zeker dat al jouw data bij ons in veilige handen is. IBM is leider op het gebied van cyber security en deze kennis en techniek is dan ook toepast bij de ontwikkeling van IBM Maximo. IBM Maximo voldoet aan de hoogste eisen op gebied van ICT veiligheid

4. Een meedenkende partner

Voor ons is IBM Maximo ons dagelijks werk. Als IBM Gold Partner heeft de applicatie voor ons geen geheimen, waardoor we heel goed met je kunnen meedenken om te komen tot de ideale oplossing en inrichting in jouw specifieke situatie.

5. Een schat aan ervaring

Wij hebben IBM Maximo al geïmplementeerd bij vele klanten in veel vergelijkbare situaties, dus wij kunnen putten uit eerdere ervaringen om jou te helpen. IBM Maximo wordt wereldwijd toegepast bij vele organisaties in allerlei branches. Door ons uitgebreide eco systeem en doordat we IBM Gold Partner zijn, kunnen we deze kennis en ervaring ook voor jouw organisatie laten werken.

6. Snelle implementatie

Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook voor een deskundige en snelle implementatie van nieuwe bedrijfssoftware. Wij hebben uitgebreide implementatie-templates om IBM Maximo ook binnen jouw organisatie snel en goed up and running te hebben.

7. Een enthousiast team

Het LAMA empowerz team bestaat uit ervaren consultants, (zowel lead, applicatie als technisch),  scrummasters, projectleads en een supportteam dat altijd klaarstaat om jouw vragen te beantwoorden.

8. Kennis van de Nederlandse markt

LAMA empowerz is een Nederlands bedrijf met kennis van de Nederlandse markt. Jouw markt, jouw lokale omstandigheden en wat jij nodig hebt om daarin optimaal te functioneren.

9. Schaalbare oplossingen

Verandert jouw bedrijfsvoering, jouw processen of jouw aanbod? Wij zorgen dat je snel kunt op- of afschalen.

10. Een persoonlijke aanpak

Bij ons kun je rekenen op vaste contactpersonen en altijd bekende gezichten. Wij werken graag dicht bij de klant, want alleen samen bereiken we de beste resultaten. Jouw processen vormen de basis en samen gaan we voor jouw succes.