beeld_blog_5

10 argumenten om te kiezen voor IBM Maximo als asset managementsoftware

Ja assets zijn je kapitaal. Of het nou gaat om voertuigen, machines of gebouwen, je streeft naar optimaal onderhoud, maximaal rendement, en dan bij voorkeur ook nog tegen minimale kosten. Om de levenscyclus van jouw assets te beheren en te beheersen, kun je gebruikmaken van IBM Maximo Asset Management; het beste asset managementprogramma wereldwijd. Wij zetten de 10 belangrijkste argumenten om te kiezen voor IBM Maximo voor je op een rijtje.

1. Hoge Gartner score

Onderzoeksbureau Gartner scoort IBM Maximo met 4,3 van 5 sterren. IBM Maximo is al ruim tien jaar marktleider in de ARC Global Studies.

2. Wereldwijde erkenning

IBM Maximo wordt gebruikt in 99 landen op alle continenten. Maar liefst 8 van de 11 drukste airports in de wereld, 9 van de 10 grootste energiebedrijven, 15 van de 20 automotive bedrijven en 8 van de 10 grootste luchtvaartbedrijven maken gebruik van IBM Maximo.

3. Voor alle soorten assets

IBM Maximo Asset Management staat garant voor een effectief beheer van alle operationele bedrijfsmiddelen die je bedrijf draaiende houden, zoals machines, IT-apparatuur en gebouwen.

4. Alle sectoren

IBM Maximo is geschikt voor alle branches. Het pakket wordt gebruikt voor havens, Transportmiddelen, Industrie, energie sector, kabels en leidingen, tunnels, gemalen en wegen, maar ook voor verkeer, verlichting, warmte en koudeopslag, groen, riolering, laadinfrastructuren, vastgoed en evenementen en projecten.

5. Complete processen

Met IBM Maximo beheer je alle processen, zowel operationeel (werkorders, inkoop, voorraad, gepland onderhoud) als monitoring, health management en voorspellend onderhoud.

6. Ook op afstand

Ook onderweg of op locatie is het cruciaal dat mensen efficiënt kunnen werken. De IBM Maximo Mobile app leidt gebruikers automatisch en simpel door het werkproces. Formulieren invullen, uren of materiaalgebruik registreren, het kan allemaal met één druk op de knop. Zelfs offline.

7. Aandacht voor veiligheid en duurzaamheid

Een uitgekiend beleid voor veiligheid en duurzaamheid verbetert je bedrijfsresultaten, je opbrengsten en je klanttevredenheid. Daarnaast verklein je de bedrijfsrisico’s en vergroot je de werknemersgezondheid. Met IBM Maximo HSE Manager kun je oorzaken voor problemen analyseren, opsporen en voortijdig verhelpen.

8. Gebruik van geo-informatie

IBM Maximo maakt gebruik van geo-informatie om jouw processen te versnellen. Mensen in het veld weten direct waar ze heen moeten en kunnen hun routes efficiënt plannen.

9. Beheer o.a. werkorders, preventief onderhoud en service-aanvragen.

Met IBM Maximo Asset Management kun je de levenscyclus van assets en workflowprocessen beheren en beheersen door onder andere werkorders, preventief onderhoud en service-aanvragen te plannen.

10. Snelle implementatie

Onze consultants beschikken over veel IBM-ervaring, worden continu getraind in de nieuwste technieken, zijn IBM-gecertificeerd en hebben praktische domeinkennis in bedrijfsprocessen. Garantie voor een snelle implementatie!